13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (2024)

Aplicațiile gratuite de agățat sunt calea viitorului, iar milioane de oameni îmbrățișează stilul de viață de întâlniri ocazionale.

Filmele și emisiunile TV descriu adesea persoanele singure ca dorind cu disperare să găsească o relație și/sau să se căsătorească. Aceasta nu este însă realitatea pentru toți celibatarii. Unii celibatari sunt fericiți să își păstreze libertatea și independența, mulțumesc foarte mult. Potrivit Psychology Today, 45,2% dintre americanii de 18 ani și peste sunt necăsătoriți. Aceasta îi include pe cei care nu s-au căsătorit niciodată, sunt divorțați sau sunt văduvi.

În plus, doar 58% dintre adulții necăsătoriți spun că vor să se căsătorească, în timp ce 14% spun că nu vor. Toți ceilalți sunt pe muchie de cuțit când vine vorba de căsătorie.

Astăzi, am vrut să le acordăm puțină atenție și dragoste persoanelor care nu sunt interesate de o relație serioasă sau de căsătorie. Unde ar trebui să meargă pentru a-și găsi potențiali parteneri? Site-urile și aplicațiile de agățat sunt o opțiune excelentă, în special cele 13 de mai jos, pentru că sunt ușoare, convenabile și accesibile (sau absolut gratuite).

  • 1. Ashley Madison
  • 2. BeNaughty
  • 3. Adult Friend Finder
  • 4. Flirt.com
  • 5. FriendFinder-X
  • 6. MenNation
  • 7. LesbianPersonals
  • Grindr
  • Tinder
  • DOWN
  • SaucyDates
  • Feeld
  • Pure
  • FAQs: Este OkCupid o aplicație de sex ocazional?
  • Continuă oamenii să agațe întâlniri într-un bar?
  • Este Grindr o aplicație de întâlniri bună pentru persoanele hom*osexuale?
  • Aplicația CasualX este gratuită?
  • Ce site-uri de matrimoniale gratuite au profiluri legitime?
  • Sunt legale site-urile de agățat?
  • Cum cunoști oameni noi pentru o aventură de o noapte?
  • Ce aplicații sunt bune pentru bărbații gay care s-au săturat de Grindr?
  • Există site-uri sau aplicații de agățat cu adevărat gratuite?
  • Ce s-a întâmplat cu anunțurile personale de pe Craigslist?
  • Ce site de agățat discret funcționează cel mai rapid?
  • Care este cel mai rapid mod de a te culca cu cineva?
  • Este sigur să te întâlnești cu un străin pentru o aventură de o noapte?
  • Care sunt unele semne de avertizare ale profilurilor false?
  • Hookups Abound on These Casual Dating Apps!
  • Divulgare de publicitate
  • Politica noastră de revizuire editorială

1. Ashley Madison

CEL MAI BUN

DE

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (1)

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (2)

Când vine vorba de agățat, Ashley Madison este numele preeminent în lumea întâlnirilor ocazionale. Site-ul și aplicația de întâlniri de afaceri prezintă milioane de persoane singure (și necăsătorite) sexy care caută aventuri ocazionale, aventuri de o noapte, aventuri pe termen lung și alte oportunități de agățare locală. Aplicația este 100% confidențială, asigurându-vă că profilul dvs. va rămâne privat față de cei pe care nu doriți să îl vadă. Femeile au acces gratuit la toate funcțiile aplicației, în timp ce bărbații se bucură de acces gratuit imediat la majoritatea funcțiilor sale. Dacă sunteți în căutarea unei întâlniri discrete, Ashley Madison se clasează ca fiind cea mai bună aplicație gratuită de agățat de pe lista noastră.

URL: https://ashleymadison.com/

Valoare totală 4.0/5.0
Popularitate65 Milioane*
Raportul între sexeM: 71% | F: 29%*

2. BeNaughty

BEST

OF

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (3)

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (4)

BeNaughty este următoarea noastră alegere pentru persoanele care caută o aplicație de agățat, deoarece, desigur, este gratuită, dar este, de asem*nea, bine stabilită, populară și sigură. Această platformă de întâlniri axată pe sex a fost fondată în anul 2000, are peste 13 milioane de vizitatori lunar și folosește SSL pentru a vă proteja informațiile. Nu contează ce fel de întâlnire cauți (de ex, aventură de o noapte, sex în grup sau swinging), BeNaughty vă poate ajuta să găsiți romantismul în doar câteva clicuri.

Valoare totală 3.9/5.0
Popularitate13.3 Milioane*
Raport de genM: 48% | F: 52%*

3. Adult Friend Finder

BEST

OF

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (5)

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (6)

Adult Friend Finder, care a fost lansat de Various Inc. în 1996, a făcut mai multe actualizări de-a lungul anilor pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor, inclusiv prin adăugarea mai multor funcții de comunicare și siguranță. Puteți face cunoștință cu persoane singure și cupluri zburdalnice prin intermediul mesageriei private, al mesageriei instantanee, al forumurilor de grup și al videoclipurilor. Adult Friend Finder vă va arăta, de asem*nea, cine este online în același timp, astfel încât să puteți aranja o întâlnire în cel mai scurt timp pe această platformă prietenoasă cu mobilul.

Valoare totală 3.5/5.0
Popularitate25.5 Milioane*
Raport de genM: 65% | F: 35%*

4. Flirt.com

CEL MAI BUN

DE

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (7)

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (8)

Flirt.com încurajează întâlnirile ocazionale bazate pe atracție instantanee și chimie reciprocă. Această platformă gratuită de întâlniri este disponibilă pentru utilizatorii de Android și iOS care doresc să amestece lucrurile pe scena întâlnirilor fără a fi nevoiți să descarce nimic sau să facă achiziții în aplicație. În timpul procesului de înregistrare, Flirt.com le cere utilizatorilor doar să furnizeze o adresă de e-mail, vârsta, sexul și sexul cu care doresc să se întâlnească. Serviciul de dating va extrage, de asem*nea, informații despre locație din orice dispozitiv inteligent pe care îl utilizați. După ce v-ați terminat profilul de dating, puteți începe să trimiteți mesaje și să dați like adulților sexy gratuit.

Calificativ general 3,4/5.0
Popularitate1 milion*
Raportul de genM: 48% | F: 52%*

5. FriendFinder-X

CEL MAI BUN

DIN

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (9)

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (10)

Când căutați un “prieten” care să ia parte la distracție pentru adulți alături de voi, vă recomandăm să verificați FriendFinder-X. Site-ul de întâlniri online are o bază mare și diversă de utilizatori (1,2 milioane de vizitatori lunari din întreaga lume) și un abonament gratuit care nu expiră niciodată. Acest abonament gratuit vă permite, de asem*nea, să vizualizați și să dați like la profiluri, să primiți meciuri și să flirtați într-o varietate de moduri. Merită să verificați această rețea de sex dacă vă simțiți excitat sau flirtați și doriți să vă conectați cu persoane singure locale.

Nota generală 3.4/5.0
Popularitate1.2 Milioane*
Raportul între sexeM: 64% | F: 36%*

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (11)

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (12)

MenNation este dedicat bărbaților hom*osexuali, bisexuali și curioși din punct de vedere sexual. Pentru a vă alătura comunității de milioane de persoane, tot ce trebuie să faceți este să vă furnizați vârsta, statutul relației (atât cei singuri, cât și cuplurile sunt bineveniți), locația, adresa de e-mail, numele de ecran și parola. Apoi puteți să vă urcați pe scaunul șoferului și să căutați pe cont propriu, să stați liniștit și să așteptați ca MenNation să vă trimită zilnic sugestii de întâlniri. Peste 70.000 de bărbați vizitează zilnic această rețea de întâlniri gay în căutare de romantism, iar MenNation îl aduce la ei.

Valoare totală 4.0/5.0
Popularitate780.000*
Raportul de genM: 95% | F: 5%*

7. LesbianPersonals

CEL MAI BUN

DE

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (13)

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (14)

Femeile care sunt atrase de femei se adună la LesbianPersonals din mai multe motive. Nu trebuie să plătească nimic pentru a încerca site-ul, au la dispoziție milioane de persoane singure și cupluri excitate din care să aleagă și ar putea chiar să facă sex în seara asta, dacă vor. LesbianPersonals, de asem*nea, îi place să se considere un loc de întâlnire pentru femeile lesbiene, bisexuale, poponare și care își pun întrebări pentru a se susține reciproc.

Valoare totală 3.4/5.0
Popularitate500.000*
Raportul între sexeM: 10% | F: 90%*

8

Grindr

CEL MAI BUN

DE

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (15)

Grindr este una dintre cele mai importante aplicații de agățat hom*osexuali încă din 2009, și ne așteptăm să rămână așa pentru mult timp de acum încolo. Peste 27 de milioane de bărbați din peste 196 de țări s-au înscris în aplicație și peste 3,6 milioane de bărbați o folosesc în fiecare zi. Grinder a fost fondată de Joel Simkhai, un bărbat hom*osexual care înțelege dificultățile cu care se poate confrunta această comunitate în materie de întâlniri. Acesta este și motivul pentru care Grindr lansează în mod regulat campanii de combatere a discriminării împotriva persoanelor LGBTQ.

URL: https://grindr.com/

9

Tinder

CEL MAI BUN

DE

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (16)

Tinder a fost prima aplicație de dating care a oferit posibilitatea de glisare a profilului, și a luat cu asalt industria de dating. După cum probabil știți, glisați spre dreapta pe profilul unei persoane dacă vă place și spre stânga dacă nu vă place, și puteți discuta doar dacă amândoi glisați spre dreapta unul pe celălalt. Cea mai mare parte a algoritmului de potrivire al lui Tinder se bazează pe preferințele tale în materie de locație, sex și vârstă și este foarte distractiv de folosit atunci când călătorești. Și puteți să vă păstrați portofelul acolo unde se află, deoarece Tinder nu percepe nicio taxă pentru a da cu degetul și a discuta pe chat din toată inima.

URL: https://tinder.com/

10

DOWN

BEST

OF

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (17)

DOWN vă ajută să vă dați jos cu oamenii din zona dvs., inclusiv cu prietenii prietenilor prietenilor de pe Facebook. Nu vă faceți griji, însă. Aplicația nu va posta niciodată în numele dvs. și nu veți apărea niciodată în căutările de pe Facebook ca utilizator DOWN. Odată ce vi se prezintă un potențial partener, veți selecta “Date” sau “Down”. Dacă amândoi simțiți la fel, începeți să trimiteți mesaje și să stabiliți o întâlnire ocazională. DOWN este disponibil gratuit atât pentru utilizatorii de iOS, cât și pentru Android.

URL: https://downapp.com/

11

SaucyDates

BEST

OF

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (18)

SaucyDates este un site și o aplicație de agățat care a câștigat multe premii din partea experților din industrie, cum ar fi iDate Awards, Online Personals Watch și UK Dating Awards, inclusiv unul dintre cele mai bune site-uri de sex în devenire, cele mai inovatoare site-uri de sex și cel mai bun brand nou de întâlniri. Și este serioasă în ceea ce privește faptul că este 100% gratuită pentru înregistrare, navigare, schimb de poze, pentru a vedea cine v-a vizualizat profilul și pentru a trimite și primi mesaje.

URL: https://saucydates.com/

12

Feeld

CEL MAI BUN

DE

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (19)

La Feeld, care are sediul în Londra și a fost fondată în 2014, este vorba despre întâlniri cu persoane singure și cupluri deschise și REALE – aplicația promite că nu veți găsi roboți, profiluri false sau escroci. Simțiți-vă liberi să fiți complet sinceri cu privire la dorințele dvs. pentru că nimeni nu vă va judeca pe Feeld. Dacă aveți probleme, echipa poate fi contactată 24/7 prin e-mail și pe Facebook, Instagram și Twitter. Feeld susține o comunitate perversă de swingeri, poli dateri și alte tipuri de căutători de sex și este un loc destul de interesant pentru a găsi o întâlnire.

URL: https://feeld.co/

13

Pure

CEL MAI BUN

DE

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (20)

“Aplicația de agățat pentru oameni grozavi”, Pure poate fi descărcată gratuit de pe Google Play și din App Store. Pure spune că scopul utilizării aplicației este de a intra în contact cu persoane singure și cupluri în călduri, de a avea o experiență sexuală uimitoare și apoi de a nu se mai vedea niciodată – exact așa cum ar trebui să fie o agățare. Un utilizator fericit, pe nume Ryan Kleinsorge, a declarat: “Nu aș putea fi mai impresionat. Aplicația este de fapt simplă și m-a pus în legătură cu alte persoane.”

URL: https://pure.dating/

FAQs: Este OkCupid o aplicație de sex ocazional?

OkCupid este un site și o aplicație de întâlniri mainstream care ajută persoanele singure locale să găsească romantism, să construiască relații, să își facă noi prieteni și să facă sex ocazional. Le face pe toate și, cu siguranță, poate fi un partener de întâlniri online la îndemână dacă descărcați aplicația de întâlniri (disponibilă pentru iOS și Android) și vă creați un cont.

Profilul OkCupid are o secțiune “ce căutați” în care celibatarii își pot declara intențiile. Unii spun că sunt interesați de prietenii și relații serioase, în timp ce alții înclină mai mult spre întâlniri ocazionale și agățări.

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (21)

OkCupid este unul dintre cele mai bune site-uri de întâlniri gratuite pentru întâlniri ocazionale sau pentru căutarea unei relații.

Cu OkCupid în mână, este destul de ușor să discuți cu oameni noi și să găsești un potențial partener pe scena locală de întâlniri – pentru că discuțiile sunt 100% pe acest site și aplicație de agățat. Toți cei care au un cont gratuit pot trimite un salut inițial și se pot angaja în conversații cu orice membru OkCupid căruia îi place profilul lor de dating.

Rețineți doar că nu toată lumea de pe OkCupid are o mentalitate de genul “lovește și renunță”, așa că ar trebui să vă asigurați cu siguranță că vă exprimați clar intențiile atunci când încercați să flirtați pentru a ajunge la o aventură de o noapte sau la o agățare discretă.

Continuă oamenii să agațe întâlniri într-un bar?

Da, deși poate părea demodat pentru unii, scena barului este încă un loc popular pentru a flirta și a se potrivi în timp real. Unii celibatari se bucură de șansa întâmplătoare de a da peste o bunăciune la bar și de a începe o conversație pe loc. Presiunea este mare și vă puteți da seama că o persoană este legitimă (nu un escroc sau un păcălitor de pisici) dintr-o privire.

Întâlnirile online nu au înlocuit agățarea de întâlniri într-un bar sau club – ci au sporit-o. O aplicație gratuită de agățat poate fi un bun partener la scena barurilor și nu este neobișnuit să vezi persoane singure care își scot telefoanele pentru a da cu swipe pe oamenii din zonă în speranța de a atrage o persoană locală care să împartă o băutură cu ei – și apoi cine știe ce s-ar putea întâmpla?

Este Grindr o aplicație de întâlniri bună pentru persoanele hom*osexuale?

Da, Grindr este o aplicație de întâlniri pentru hom*osexuali care sprijină persoanele hom*osexuale din comunitatea LGBTQ+. Singura capcană este că este special concepută pentru a întâlni bărbați, așa că funcționează cel mai bine pentru persoanele singure care caută să se întâlnească și să se cupleze cu un bărbat gay.

Ca aplicație de sex local, Grindr oferă o listă actualizată constant de potențiali parteneri din imediata vecinătate a unui utilizator, iar bărbații singuri pot profita de această ocazie pentru a începe un chat privat sau un chat de grup care duce la o cuplare instantanee.

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (22)

Grindr are peste 27 de milioane de utilizatori răspândiți în 234 de țări și teritorii.

Grindr este faimoasă ca aplicație locală de agățat și are în permanență grijă de bunăstarea utilizatorilor săi, oferind instrumente de securitate, opțiuni de apreciere și filtre de întâlniri care fac procesul de dating online un pic mai ușor.

În iunie 2020, aplicația de întâlniri gay a ținut să fie solidară cu Mișcarea Black Lives Matter și să elimine complet filtrul de etnie de pe platforma de întâlniri. Filtrul Grindr nu mai permite utilizatorilor să decidă dacă vor să se întâlnească doar cu o anumită rasă sau în cadrul aceleiași rase – iar comunitatea de întâlniri online este mult mai bună din acest motiv.

Aplicația CasualX este gratuită?

Aplicația CasualX poate fi descărcată gratuit de pe Google Play și App Store și puteți începe să vă uitați la profiluri imediat ce vă creați un cont. Un membru gratuit poate, de asem*nea, să aleagă la întâmplare o pereche reciprocă cu care să discute pe zi. Cu toate acestea, aici se termină gratuitatea, deoarece mesageria este o funcție premium în această aplicație.

Dacă doriți chat nelimitat cu toate perechile dvs. reciproce, atunci va trebui să vă abonați la un abonament plătit pe CasualX. Un abonament de o lună costă în prezent 15,99 dolari. Toate abonamentele se vor reînnoi automat, cu excepția cazului în care intrați în setările dvs. și dezactivați funcția de reînnoire automată cu mai mult de 24 de ore înainte ca abonamentul dvs. să fie setat să se reînnoiască.

Ce site-uri de matrimoniale gratuite au profiluri legitime?

Una dintre cele mai mari plângeri pe care le auzim de la cei care se întâlnesc astăzi online este că dau peste o mulțime de profiluri false sau conturi inactive în timp ce navighează în baza de membri a unui site de matrimoniale casual. Nu toate platformele sunt sârguincioase în ceea ce privește curățarea de gunoaie și se asigură că toți utilizatorii noi sunt legitimi. Cu toate acestea, unele dintre cele mai mari nume din acest spațiu au o bună reputație în ceea ce privește evidențierea utilizatorilor activi și a profilurilor autentice.

BeNaughty a devenit una dintre cele mai importante platforme pentru sex ocazional prin faptul că pune în mod constant utilizatorii pe primul loc și oferă instrumente de securitate și sisteme de verificare care îi fac pe toți să se simtă în siguranță și adaugă un nivel de încredere comunității de întâlniri ocazionale.

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (23)

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (24)

Relații: Agățări, Discuții

Sistem de potrivire: Căutați în funcție de întâlnire, locație și multe altele

Experții noștri spun: “BeNaughty este o aplicație de agățat de primă clasă unde vă puteți simți confortabil să vă exprimați dorințele. În plus, este gratuit să te înscrii, să navighezi și să flirtezi…” Recenzie completă ”

Navigați gratuit: View Photos Now

Overall Rating 3.9/5.0
Raportul între sexeM: 48% | F: 52%*
Popularity13.3 Milioane*

BeNaughty are reguli stricte cu privire la ce este și ce nu este adecvat pe site-ul de agățat. De exemplu, toate profilurile de întâlniri trebuie să aibă o poză de profil validă (fotografiile de stoc sunt marcate și eliminate) pentru a apărea în rezultatele căutării, în sugestiile de potrivire și în Galeria de aprecieri.

Echipa BeNaughty are, de asem*nea, instrumente de raportare proactivă care le permit celibatarilor să ajute la supravegherea site-ului și să se asigure că personajele nesuferite nu creează probleme pentru foarte mult timp.

Dacă sunteți în căutarea unei întâlniri ocazionale, puteți avea încredere în platforma BeNaughty pentru a vă pune în legătură cu perspective de întâlniri autentice care corespund standardelor dvs. în ceea ce privește vârsta, sexul, aspectul și locația.

Sunt legale site-urile de agățat?

Da, site-urile de agățat sunt perfect legale în SUA, atâta timp cât toată lumea are peste 18 ani și nu oferă servicii de tip pay-to-play, dacă înțelegeți ce vreau să spun. Majoritatea site-urilor de întâlniri pentru adulți oferă oportunități de întâlniri și anunțuri personale perfect legitime, iar persoanele singure sunt libere să urmărească relații sexuale în orice cameră de chat, forum sau platformă pe care o consideră atrăgătoare.

Cu toate acestea, site-urile de întâlniri nu sunt imune la probleme legale și pot fi acuzate de infracțiuni foarte grave. În aprilie 2018, Backpage a fost confiscată și închisă de autoritățile federale deoarece susținea traficul de persoane, prostituția infantilă și alte activități infracționale. Executivii au fost arestați. S-au făcut titluri de primă pagină, iar Craigslist și-a închis secțiunea de anunțuri personale doar pentru a fi în siguranță.

Cum cunoști oameni noi pentru o aventură de o noapte?

Dacă ești cu adevărat dornic să treci la fapte și să cunoști o mulțime de persoane singure deodată, atunci Tinder ar trebui să fie aplicația ta de întâlniri. Serios, funcționează rapid, este complet gratuită și are una dintre cele mai mari rate de succes de pe scena întâlnirilor online.

De la lansarea sa în 2012, Tinder a creat peste 43 de miliarde de potriviri și a fost descărcată de peste 340 de milioane de ori.

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (25)

Tinder poate pune rapid în legătură persoanele singure cu potențiali parteneri sexuali care locuiesc în aceeași zonă.

O persoană care caută sex ocazional se poate bloca în discuții care nu duc nicăieri pe alte aplicații, dar acest lucru se întâmplă rareori pe Tinder. Această aplicație de întâlniri este cunoscută pentru faptul că este rapidă și orientată spre rezultate, iar multe dintre potriviri duc la conversații care duc la primele întâlniri.

În fiecare săptămână, utilizatorii Tinder merg la peste 1,5 milioane de întâlniri în mod colectiv, și am presupune că o bună parte dintre acestea se termină cu o partidă rapidă în așternuturi. La urma urmei, acesta este un motiv pentru care Tinder a devenit cunoscut ca o aplicație gratuită de agățat.

Ce aplicații sunt bune pentru bărbații gay care s-au săturat de Grindr?

Grindr poate fi cel mai mare nume de pe scena întâlnirilor gay, dar nu este singurul nume. O mulțime de alte aplicații oferă instrumente de potrivire la fel de eficiente și perspective de întâlniri interesante, iar acestea pot fi o bună schimbare de ritm pentru bărbatul gay care se simte obosit de amestecul și potrivirea pe Grindr.

SCRUFF are peste 15 milioane de membri și este disponibilă ca aplicație gratuită pentru utilizatorii de Android și iOS care se identifică ca fiind bărbați care caută bărbați. Pe lângă funcțiile sale de potrivire, SCRUFF prezintă evenimente gay locale (inclusiv petreceri, festivaluri, parade și întâlniri) pentru a ajuta bărbații gay și bisexuali să socializeze și să găsească o relație romantică. De asem*nea, SCRUFF le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se marca ca “călător”, astfel încât să poată căuta întâlniri în afara orașului lor natal.

Aplicația de întâlniri Hornet este o altă alternativă excelentă la Grindr, deoarece promovează filtrele de căutare, hashtag-urile, subiectele de discuție și alte lucruri interesante în fluxul de știri al fiecăruia, pentru a face din întâlnirile online o experiență mai socială. Hornet are în prezent peste 25 de milioane de membri, ceea ce îl face un rival de top pentru Grindr.

Există site-uri sau aplicații de agățat cu adevărat gratuite?

Este incontestabil frustrant pentru persoanele singure să își facă timp să își creeze un profil de întâlnire, să încarce fotografii și să caute întâlniri doar pentru a afla că un site de agățat îi taxează pe utilizatori pentru a trimite, a primi sau a citi mesaje. Acesta este un lucru destul de obișnuit pentru site-urile de întâlniri pentru adulți, în special pentru că atât de mulți escroci și spammeri pot profita de oameni aici. Paywall-ul este modalitatea site-ului de a ține merele rele în afara bazei de membri.

Cu toate acestea, perceperea unei taxe de abonament nu este singura modalitate de a supraveghea un site de agățat local, și există unele platforme gratuite unde mesageria este gratuită și utilizatorii sunt legitimi.

Plenty of Fish nu percepe nicio taxă pentru mesagerie și nici nu are cerințe de potrivire reciprocă, dar pune o limită la câte prime mesaje poate trimite o persoană într-o zi. În plus, echipa monitorizează activitatea online și elimină orice membru care încalcă liniile directoare ale comunității.

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (26)

Plenty of Fish este un site de întâlniri rapid și ușor de utilizat, unde chat-ul este gratuit.

Singurii nu ar trebui să ducă lipsă de persoane cu care să vorbească în comunitatea POF. Plenty of Fish are peste 150 de milioane de membri în întreaga lume și are peste 4 milioane de utilizatori activi zilnic.

Utilizatorii POF acoperă toată gama în ceea ce privește vârsta, rasa, naționalitatea, religia, educația și venitul, dar cu toții au în comun dorința de a se conecta cu cineva special. Unii sunt în căutarea unei întâlniri ocazionale care să dureze o noapte, în timp ce alții speră să găsească o iubire pe termen lung care ar putea dura o viață întreagă.

Cu oricare ar fi intențiile dvs. de întâlnire, Plenty of Fish vă poate oferi prezentări și conversații gratuite care pot duce cu ușurință la o poveste de dragoste.

Ce s-a întâmplat cu anunțurile personale de pe Craigslist?

Craigslist și-a închis oficial secțiunea de anunțuri personale în urma scandalului Backpage din 2018. Pe măsură ce forțele de ordine din SUA au luat măsuri drastice împotriva traficului sexual online, echipa Craigslist și-a exprimat îngrijorarea că site-ul ar putea fi în pericol din cauza câtorva personaje nesuferite care acționează cu rea intenție sau fără scrupule în secțiunea de anunțuri personale pentru întâlniri locale.

“Orice instrument sau serviciu poate fi folosit în mod necorespunzător. Nu ne putem asuma un astfel de risc fără să punem în pericol toate celelalte servicii ale noastre”, a declarat echipa Craigslist într-un comunicat. “Milioanelor de soți, parteneri și cupluri care s-au întâlnit prin Craigslist, le dorim multă fericire!”

Ce site de agățat discret funcționează cel mai rapid?

Pentru persoanele singure și mai puțin singure care se întâlnesc pe ascuns, discreția este incredibil de importantă. Este posibil ca aceste persoane să nu se simtă confortabil să își lege profilul de întâlniri online de contul lor de Facebook și poate că nici nu vor să navigheze sub numele lor real sau cu fotografii verificate ale lor.

Ce site de întâlniri este suficient de discret pentru a păstra identitatea unei persoane un secret total? Răspunsul trebuie să fie Ashley Madison, platforma de întâlniri amoroase care a ajutat bărbați și femei să exploreze dorințe secrete.

Ashley Madison are peste 60 de milioane de membri și toți sunt deschiși să aranjeze o întâlnire ocazională cu cineva care este căsătorit sau într-o relație.

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (27)

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (28)

Relații: Cârlige, întâlniri ocazionale, relații

Sistem de potrivire: Căutați după vârstă, locație, înfățișare și multe altele

Experții noștri spun: “Cu baza sa masivă de utilizatori și funcțiile avansate de confidențialitate, Ashley Madison este site-ul nr. 1 pentru agățări, întâlniri sau relații discrete…” Recenzie completă ”

Navigați gratuit: Vezi poze acum

Valoare totală 4.0/5.0
Raportul între sexeM: 71% | F: 29%*
Popularitate65 Milioane*

Ashley Madison dispune de o serie de caracteristici de securitate și confidențialitate pentru a ajuta persoanele căsătorite, amantele și alte persoane discrete să găsească ceea ce caută fără să le explodeze locul. Utilizatorii își pot estompa sau masca fețele în fotografiile de profil și nu trebuie să furnizeze prea multe informații personale în afară de vârsta și codul poștal.

În plus, Ashley Madison are o funcție de blocare a PIN-ului și un instrument de camuflare a pictogramelor pentru a-i feri pe cei care se întâlnesc online de ochii curioșilor.

Acest site și această aplicație de agățat discret organizează aproape 40.000 de aventuri extraconjugale pe zi și face acest lucru fără să atragă prea multă atenție nedorită din partea unei populații mai mari de întâlniri.

Care este cel mai rapid mod de a te culca cu cineva?

Cel mai rapid mod de a te culca cu cineva este să descarci o aplicație de sex ocazional care oferă potrivire și comunicare gratuită. Aplicații precum Tinder, BeNaughty, Grindr și Happn oferă acces instantaneu la persoane singure locale și este nevoie doar de câteva mesaje fermecătoare pentru a transforma o potențială pereche într-o întâlnire în viața reală.

În timp ce este important să nu veniți prea tare și să speriați întâlnirile, ar trebui cu siguranță să vă faceți cunoscute intențiile, piperându-vă mesajele cu complimente, aluzii sexuale și invitații cochete. Dacă păreți să vibrați după cinci sau mai multe mesaje, mergeți mai departe și faceți un joc pentru o primă întâlnire spunând ceva de genul: “Chimia din acest chat este uimitoare. Mă întreb dacă ar fi la fel în persoană, ești de acord?” sau “Am auzit de un bar care tocmai s-a deschis în apropiere, ai vrea să ne întâlnim la un pahar de vorbă în acest weekend?”

Nu pierdeți prea mult timp făcând pe timidul sau fără să mergeți după ceea ce vă doriți. Persoanele singure care doresc sex ocazional vor fi deschise la invitația ta, iar cele care caută ceva mai serios vor refuza (sperăm că politicos) și te vor elibera să treci la un partener sexual mai dispus.

Este sigur să te întâlnești cu un străin pentru o aventură de o noapte?

Dateri online, în special femeile, tind să aibă unele preocupări legate de siguranță în ceea ce privește scena întâlnirilor online. Este firesc să te întrebi dacă profilul de dating pe care îl vezi este legitim și dacă persoana din spatele lui este autentică sau demnă de încredere. La urma urmei, toată lumea pe care o întâlnești este un străin complet și ar putea să te păcălească sau să te înșele.

Peste 53% dintre persoanele singure au recunoscut că au mințit pe profilurile lor de dating online pentru a părea mai atractive pentru potențialii parteneri. Bărbații tind să mintă cel mai mult în privința înălțimii, a venitului și a titlului de muncă, în timp ce femeile tind să mintă în privința greutății, a vârstei și a aspectului lor. Aceste minciuni albe nu sunt dăunătoare și sunt ușor de descoperit punând întrebări de urmărire sau solicitând un selfie sau o înregistrare video de la persoana pe care o îndrăgești online.

Flirt.com are funcții de verificare, filtre de căutare și instrumente de securitate pentru a-i ajuta pe cei care se întâlnesc online să verifice mai atent potențialele perechi. Acest site de întâlniri ocazionale oferă, de asem*nea, comunicare gratuită, fără dată de expirare, astfel încât cei singuri să se poată cunoaște cu adevărat înainte de a aranja o întâlnire în persoană.

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (29)

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (30)

Relații: Cârlige, întâlniri ocazionale, discuții

Sistem de potrivire: Căutați în funcție de vârstă, locație, sex, orientare și alți factori

Experții noștri spun: “Flirt.com dă libertate persoanelor singure să discute cu localnici atractivi și să agațe întâlniri pe loc. Acest site de agățat este întotdeauna deschis pentru persoanele excitate și sexy care caută aventuri de o noapte, întâlniri ocazionale, întâlniri în trei și alte întâlniri sexuale…”

Navigați gratuit: Vezi poze acum

Nota generală 3.5/5.0
Gender RatioM: 48% | F: 52%*
Popularitate1 milion*

Cercetarea unei întâlniri ocazionale pe un site sau o aplicație de dating este la fel de sigură ca și căutarea unei întâlniri ocazionale în baruri sau în club. Cu siguranță nu este o idee bună să crezi imediat pe toată lumea pe cuvânt și să sari într-o mașină cu cineva pe care abia l-ai întâlnit și pe care abia îl cunoști. Dar asta nu înseamnă că cineva ar trebui să abandoneze complet arena de întâlniri.

Singurii își pot lua măsuri de precauție – să cerceteze cele mai bune site-uri de întâlniri, să verifice meciurile online, să caute pe cineva pe rețelele de socializare, să se întâlnească întotdeauna cu o primă întâlnire într-o locație publică etc. – pentru a se menține în siguranță și pentru a face alegeri inteligente cu privire la persoanele cu care se întâlnesc online.

Care sunt unele semne de avertizare ale profilurilor false?

Multe persoane care se întâlnesc online se plâng de faptul că întâlnesc o mulțime de profiluri false și conturi înșelătoare în timp ce caută întâlniri pe o aplicație sau pe un site. Aceste pericole pot fi inevitabile dacă platforma de dating nu este riguroasă în ceea ce privește eliminarea utilizatorilor inactivi, a profilurilor incomplete și a falsificatorilor din baza de utilizatori. Cu toate acestea, nu trebuie să pierdeți timpul discutând cu un robot sau cu un fals dacă știți care sunt semnele de avertizare ale unui profil fals

În primul rând, cele mai multe profiluri false fie nu vor avea nicio poză, fie vor încărca o poză de stoc, fie vor folosi poza unei celebrități în speranța de a păcăli potențialele perechi. Bineînțeles, uneori chiar este vorba de o celebritate cu un cont de dating – modul în care vă puteți da seama este dacă celebritatea postează selfie-uri, fotografii de călătorie și fotografii care nu au fost luate de pe Instagram sau de paparazzi.

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (31)

Întalnirile online pot fi periculoase dacă nu cunoașteți semnele de avertizare ale unei escrocherii.

Un alt semn al unui profil fals este limbajul folosit în biografie. Dacă nu are sens, folosește o gramatică extrem de proastă sau este prea generică, acesta poate fi un indicator că persoana nu este autentică și este posibil să nu aibă cele mai bune intenții. O greșeală de ortografie sau două este acceptabilă, dar propoziții precum “vreau doar să cunosc o fată drăguță pentru întâlniri relații sex”, este cu siguranță suspectă.

Profilele de întâlnire care sunt incomplete și nu au multe informații personale pot fi, de asem*nea, produsul unui cont fals. Uneori, un escroc va crea mai multe profiluri generice ca momeală și, în general, acea persoană nu pierde prea mult timp să completeze fiecare secțiune sau să o facă să sune ca o persoană reală. Aveți încredere în instinctele dvs. și trageți spre stânga pe orice profil care vă dă o senzație proastă.

Hookups Abound on These Casual Dating Apps!

În ciuda a ceea ce ați putea vedea în mass-media, nu toți celibatarii sunt obsedați de căsătorie, orientați spre familie și lipsiți de sex. Unii sunt perfect fericiți să rămână singuri, să joace pe teren și să se bucure de iubiri care durează un sezon, nu o viață întreagă.

Aplicațiile gratuite de agățat se adresează persoanelor care știu exact cine sunt și ce își doresc. Acești adulți au sexul în minte și nu este nimic în neregulă cu asta. Ei își pot urmări plăcerile pe cele 13 aplicații de agățat de pe această listă. Aceste spații pozitive din punct de vedere sexual pot condimenta scena întâlnirilor online, ajutându-i pe cei care se întâlnesc ocazional să găsească parteneri sexuali în condițiile lor. Așadar, ce mai aștepți?

Divulgare de publicitate

DatingAdvice.com este o resursă online gratuită care oferă conținut valoros și servicii de comparare pentru utilizatori. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele listate pe site. Împreună cu factorii cheie de revizuire, această compensație poate avea un impact asupra modului și locului în care produsele apar pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). DatingAdvice.com nu include întregul univers de oferte disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de către agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de orientări editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces de revizuire amănunțit realizat de o echipă de editori independenți și experți în domeniu pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt ale lor. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre trecutul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre site-ul nostru.

.

13 Cele mai bune 13 cele mai bune aplicații gratuite de agățat (2021) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 6403

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.